Bel ons voor meer info

CURA Services FAQ

Focus op het essentiële, ontdek onze gepersonaliseerde oplossingen.

Uurpakketten op maat van uw behoeftes.

U kiest het pakket dat bij u past.

  • Uw uurpakket kan in een periode van 1 jaar worden gebruikt. Deze uren laten u een grote flexibiliteit toe en zijn overdraagbaar (naar een familielid of een goede vriend).

Naast deze kosten zijn er ook nog transportkosten en eventuele extra kosten (materialen, enveloppen, postzegels, etc.).

Zolang u wenst. U kan gebruikmaken van onze diensten voor een bepaalde periode of voor een specifieke opdracht en dan beslissen dat u onze diensten niet meer nodig heeft. U mag ons steeds contacteren voor een andere opdracht.

Elke Curanizer is een professional met bewezen ervaring en een vracht aan specifieke en algemene vaardigheden. Ze worden door ons geselecteerd, getraind en kennis. Elke Curanizer houdt zich aan onze waarden en wordt geselecteerd op basis van strenge criteria.

De Curanizer komt bij de klant thuis. U kunt ook contact met hem/haar opnemen via telefoon, e-mail, SMS, WhatsApp, Skype, Hangout als u dat wenst.

Wij zijn aanwezig in heel België.

Slechts één Curanizer! Dit garandeert een efficiënte en langdurige werkrelatie, die hem/haar in staat stelt u te leren kennen. Zo kunnen we u de beste service bieden, afgestemd op uw individuele noden en voorkeuren op lange termijn.

Het organiseren duurt meestal 2-3 dagen. Zodra u belt, laten we de naam van uw Curanizer weten en maken we een afspraak bij u thuis met de regiomanager.

CURA Services is onafhankelijk. Dit betekent dat we altijd de beste optie kiezen, afhankelijk van de noden en wensen van de klant, we werken met diensten die we kennen om een optimale prijs-kwaliteitverhouding kunnen garanderen. Als dit niet het geval blijkt te zijn, veranderen we en gaan we op zoek naar een beter alternatief.

Nee, we werken altijd in overleg met de mutualiteit van onze klanten. Dit is noodzakelijk voor een optimale dienstverlening, zodat we er zeker van kunnen zijn dat onze klanten geen premies of andere voordelen mislopen.

Ja, al onze medewerkers ondertekenen een geheimhoudingsovereenkomst als onderdeel van hun arbeidscontract. Als een lid van uw gezin toegang wil hebben tot uw gegevens, worden deze alleen met uw toestemming aan hen doorgegeven. 

Wij zullen uw gegevens immers nooit aan derden doorgeven zonder uw toestemming.

Alleen medische diensten en gekwalificeerd personeel kunnen medische zorg verlenen. Daarom kunnen we de medische zorg (medicatie, verbandwisselingen, etc.) niet ondersteunen.

Wij helpen u echter graag bij het vinden en opzetten van medische en niet-medische thuiszorg.

Als u een afspraak wilt annuleren of wijzigen, neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op met uw Curanizer. Zorg ervoor dat u de afspraak binnen 24 uur annuleert, anders worden er kosten in rekening gebracht.