Bel ons voor meer info

Voor wie is CURA Services?

Een gezonde balans tussen zorg en privé leven

CURA Services biedt haar dienstverlening rechtstreeks aan maar ook op vraag van familieleden, mantelzorgers, bewindvoerders, organisaties en bedrijven.

voor jezelf

Heb je tijdelijk of gedurende een langere tijd behoefte ondersteuning aan huis? Voor hulp op administratief gebied, bij de dagelijkse organisatie, een verhuis, verplaatsingen of gezelschap en een meeluisterend oor bij dokters- of ziekenhuisbezoek, …

Na een kosteloze kennismaking starten we de begeleiding op zoals onderling overeengekomen, en op maat van jouw behoeftes.

voor iemand die je dierbaar is

Wil je graag extra ondersteuning bieden aan je ouders of grootouders en ontbreekt het je aan tijd? Dan kan je CURA Services inschakelen voor administratieve- of meer algemene organisatorische en praktische taken.

Hierbij luisteren we naar jouw wensen en houden we je op de hoogte van hoe de dienstverlening verloopt met je dierbare. Waarbij we eveneens de nodige aandacht hebben voor de wensen van de dierbare waar we ondersteuning aan bieden.

Voor diegene waar je zorg aan biedt als mantelzorger

Als mantelzorger is het belangrijk om regelmatig je batterijen te kunnen opladen. Het is essentieel voor je (mentale) veerkracht.

Ben je als mantelzorger op zoek naar een betrouwbare en persoonlijke oplossing om je zorgtaak tijdelijk of voor een langere periode, deels of volledig over te nemen? Dan kunnen we je  hierin ondersteunen. 

voor de persoon waar je bewind over voert

CURA Services zorgt voor een persoonlijke opvolging van de persoon / personen onder je bewindvoering.

Hierbij zorgen we voor de correcte uitvoering van activiteiten:

Verplaatsingen met de persoon onder bewind;
Begeleiding op medische afspraken;
Ondersteuning voor aankoop kleding;
Opvolgen van werken ter plaatse;

Hierbij blijf je steeds op de hoogte van het verloop van de diensten die verleend werden.

Voor je leden of klanten

Als organisatie kan je ervoor kiezen om CURA Services in te zetten om je leden of klanten te ondersteunen.

Zo zorgt CURA Services bijvoorbeeld voor de huisvesting en de organisatie van de dagelijkse activiteiten van Train-M patiënten (en hun familie) die dichter in de buurt van het revalidatiecentrum voor kinderen en volwassenen met een neurologische aandoening wensen te verblijven tijdens hun behandeling.

Pieter was onze persoonlijke assistent. Hij was zeer vriendelijk, behulpzaam en zocht steeds naar de beste oplossing voor onze vragen.
We wonen in Hongarije en waren nog nooit eerder in België geweest. Pieter en het Korian team zorgden voor een aangename en vriendelijke sfeer.
Familie Szilágyi-Parti

Voor je werknemers

Als betrokken werkgever kan je de diensten van CURA Services inschakelen om je werknemers te ondersteunen (voor levensmomenten) waar een begeleidende hand welkom is:

  • Verhuizing;
  • De praktische organisatie bij langdurige ziekte;
  • Administratieve ondersteuning aan huis;

Het is een ideale toevoeging aan het employer branding programma.

Het belang van de work-life balans

Als werkgever speel je een cruciale rol in het stimuleren van een goede work-life balance. Maatregelen zoals thuiswerken, flexibele werkuren en diverse verlofstelsels kunnen hierbij helpen. Daarnaast kunnen extra diensten worden verleend, zoals pakketverzendingen/ontvangst op het werk, droogkuis- en strijkservice, sportfaciliteiten, broodautomaat en… de diensten van CURA Services!

CURAServices: Ondersteuning in professionaliteit

CURA Services biedt professionele administratieve en organisatorische ondersteuning aan werknemers, waaronder:

  • Administratieve hulp tijdens of na een ziekenhuisopname.
  • Hulp na een schadegeval, zoals bij brand.
  • Beheer van financiën, bijvoorbeeld na een overlijden.
  • Ondersteuning bij administratieve beslommeringen.
  • Hulp bij verhuizingen.

CURA Services draagt bij aan een gezonde balans tussen werk en privé voor je medewerkers.

Volledig op maat

Heeft een van je medewerkers behoefte aan extra ondersteuning? Wilt je je employer branding strategie versterken? Met de diensten van CURA Services stellen we een op maat gemaakt plan op dat perfect aansluit bij je bedrijf en medewerkers. De ondersteuning kan zowel tijdelijk als langdurig zijn en wordt volledig afgestemd op de specifieke behoeften van de betrokken werknemer.

Samen naar een betere balans

Een gezonde balans tussen werk en privé is binnen handbereik. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe CURA Services je bedrijf en  medewerkers kan bijstaan in het bereiken van een betere work-life balance.