Bel ons voor meer info

CURA Services voor bedrijven

Een gezonde balans tussen werk en privé voor uw werknemers

Het vinden van de juiste balans tussen werk en privé is niet eenvoudig. De dag telt slechts 24 uur, en het is een uitdaging om uit te blinken op het werk, 24/7 bereikbaar te zijn, het huishouden te runnen, er te zijn voor je partner, familie en kinderen, te sporten en sociale contacten te onderhouden.

Het belang van de work-life balans

Toch is een goede work-life balance van onschatbare waarde voor zowel werknemers als werkgevers. Het verbetert niet alleen de mentale en fysieke gezondheid van de werknemer, maar biedt ook kostbare “me-time”. Dit resulteert in verhoogde productiviteit, creativiteit en motivatie, stuk voor stuk voordelen voor de werkgever.

Werkgever als Stimulator van Balans

Als werkgever speelt u een cruciale rol in het stimuleren van een goede work-life balance. Maatregelen zoals thuiswerken, flexibele werkuren en diverse verlofstelsels kunnen hierbij helpen. Daarnaast kunnen extra diensten worden verleend, zoals pakketverzendingen/ontvangst op het werk, droogkuis- en strijkservice, sportfaciliteiten, broodautomaat en… de diensten van CURA Services!

CURA Services: Ondersteuning in Professionaliteit

CURA Services biedt professionele administratieve en organisatorische ondersteuning aan werknemers, waaronder:

  • Administratieve hulp tijdens of na een ziekenhuisopname.
  • Hulp na een schadegeval, zoals bij brand.
  • Beheer van financiën, bijvoorbeeld na een overlijden.
  • Aanvragen van thuiszorg- of thuisverpleging.
  • Ondersteuning bij administratieve beslommeringen.
  • Hulp bij verhuizingen.

 
CURA Services draagt bij aan een gezonde balans tussen werk en privé voor uw medewerkers.

Volledig Op Maat

Heeft een van uw medewerkers behoefte aan extra ondersteuning? Wilt u uw employer branding strategie versterken? Met de diensten van CURA Services stellen we een op maat gemaakt plan op dat perfect aansluit bij uw bedrijf en medewerkers. De ondersteuning kan zowel tijdelijk als langdurig zijn en wordt volledig afgestemd op de specifieke behoeften van de betrokken werknemer.

Samen Naar Een Betere Balans

Een gezonde balans tussen werk en privé is binnen handbereik. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe CURA Services uw bedrijf en uw medewerkers kan bijstaan in het bereiken van een betere work-life balance.