Bel ons voor meer info

Het CURA Services team

Focus op het essentiële, ontdek onze gepersonaliseerde oplossingen.

Welkom bij het hart van CURA Services: ons toegewijde team van professionals. We zijn gepassioneerd en vastberaden om je de best mogelijke diensten te bieden. Volledig op jouw maat. Onze werking is discreet en gebaseerd op het hoogste niveau van vertrouwen, zodat je met volle gemoedsrust op onze werking kan rekenen.

Onze missie

Bij CURA Services streven we naar het overtreffen van jouw verwachtingen. Onze missie is om oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij jouw behoeften en noden. We geloven in samenwerking, transparantie en integriteit in alles wat we doen.

Waar we bij CURA Services naar streven

Ons team is samengesteld uit personen met diverse achtergronden en expertisegebieden.
Samen streven we naar:

  • Innovatie: We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en betere manieren om resultaten te behalen voor onze klanten.
  • Samenwerking: We geloven dat door samen te werken we de beste oplossingen kunnen vinden voor elke uitdaging.
  • Klantgerichtheid: Op maat van jouw noden doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke service krijgt.

CURA Services maakt deel uit van Korian, sinds 2005 een betrouwbare partner in de ouderenzorg.

Wanneer je kiest voor Korian, kies je voor zorg en ondersteuning op maat. Met hart en ziel bieden we de beste professionele zorg en levenskwaliteit. Persoonsgericht en op maat, met respect voor ieders waardigheid. Bovendien bieden we volledige ondersteuning en omkadering.

Korian waardendriehoek

Onze missie ‘Samen zorgen voor waardigheid en levenskwaliteit van eenieder in tijden van kwetsbaarheid’ geldt zowel voor onze cliënten als voor onze medewerkers.

Ze verwoordt wat levenskwaliteit voor ons betekent. Binnen ons maatschappelijk verantwoord ondernemingsbeleid zullen we onze engagementen volbrengen, handelend vanuit onze waarden vertrouwen, initiatief en verantwoordelijkheid.

Elke dag opnieuw vormt onze basisfilosofie Positive Care de basishouding waarmee we onze missie uitdragen naar onze cliënten, medewerkers en stakeholders.
Vertrouwen is het kloppend hart van onze organisatie. Je kan ten alle tijden op onze medewerkers rekenen. We ontzorgen je graag. Vertrouwen betekent eerlijkheid en respect tegenover jou en je familie in alle omstandigheden.

Initiatief: We stimuleren eigen initiatief bij onze medewerkers. We moedigen hen aan om oplossingsgericht te denken en te werken in hun dagdagelijkse taken en open te staan voor verandering en innovatie, daar waar het beter kan.

Verantwoordelijkheid: We houden rekening met de impact van onze werking op het milieu en dragen duurzaamheid, het klimaat en biodiversiteit hoog in het vaandel. Via ons residentieel netwerk zijn we lokaal sterk verankerd en bieden we toegankelijke zorg voor iedereen dichtbij huis.