7 cadeau-ideëen voor uw grootouders

Publié le -

Kerstmis komt eraan!

Om onze oma’s en opa’s te vieren, moeten we het perfecte geschenk proberen te vinden. Vergeet de doos chocolaatjes of de literatuur klassieker, durf meer en wees vooral inventiever! Uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan… Hier zijn enkele ideëen van gepersonaliseerde geschenken om ze te laten zien dat u aan ze denkt.

 

 • Een mooie ingelijste familiefoto of een gepersonaliseerde kalender.
  Een must!
 • Een gepersonaliseerde krant van het hele gezin.
  Een geschenk dat niet alleen origineel is, maar ook heel gemakkelijk te realiseren: Tribu News (een Belgische startup!) doet het voor u! Elke maand stuurt u het nieuws en de fotos van de hele familie aan Tribu. Ze verzamelen alles in een gedrukte krant die ze naar uw grootouders verzenden.

 

 • Een dag met de familie.
  Meer tijd doorbrengen met het gezin is vaak het enige dat uw grootouders willen. Ga samen naar een mooie plek en eindigt de dag met een gezellig etentje in een goed restaurant.
 • Een romantisch weekend.
  Uw grootouders verdienen het ook om in de watten te worden gelegd! Afhankelijk van hun smaak kunt u kiezen voor een ontspannend weekend met massage of een weekendtoerisme en gastronomie in een charmant dorp.

 

 • Een invulboek zoals Opa, Oma & Ik.
  Vul dit boek met oma en opa (of creëer zelf een album!) om mooie herinneringen te delen en de vragen die alle kleinkinderen zich stellen te beantwoorden: “Waar woonde je toen je klein was? Wanneer zagen jullie mij voor het eerst?” Jullie kunnen ook foto’s toevoegen! Haal de potloden en de schaar tevoorschijn en veel plezier met het maken van een leuke familie souvenir.
 • Een boek met spelletjes en activiteiten zoals Het superleuke oma en opa boek.
  Een origineel geschenk om intergenerationele banden te versterken!

 

 • Kleine virtuele liefdeswoorden dankzij Lovebox.
  Lovebox is een kleine doos waarop een hart is. Via de Lovebox app stuurt u een berichtje naar het doosje, bijvoorbeeld “Ik denk aan je”, en dan draait het hart. Oma (of opa) opent het doosje en ziet het bericht op een scherm verschijnen. Hij of zij kan dan op zijn/haar beurt het hart doen draaien en u ontvangt een regen van liefde op uw smartphone! Een mooie introductie tot technologie…

 

Vrolijk Kerstfeest!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.